FOREO

FOREO er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2013 med mål om å revolusjonere skjønnhetsverdenen. Den nyeste teknikken blandes med attraktiv og stilren design for å skape produkter som bringer din skjønnhetsrutine opp på et nytt plan. Rens huden i dybden med elektriske ansiktsrengjøringsbørster, eller gi deg selv en skånsom øyemassasje. Alle produkter er produsert i silikon som er skånsom mot huden, et ikke-porøst materiale som forhindrer bakterievekst.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

5 treff sortert på

 • FOREO - Elektrisk tannbørste Issa Kids

  FOREO Elektrisk tannbørste Issa Kids

  1 199 NOK

  Flere farger

 • FOREO - Elektrisk tannbørste Issa Kids

  FOREO Elektrisk tannbørste Issa Kids

  1 199 NOK

  Flere farger

 • FOREO - Elektrisk tannbørste Issa 3

  FOREO Elektrisk tannbørste Issa 3

  1 699 NOK
 • FOREO - Elektrisk tannbørste Issa Baby

  FOREO Elektrisk tannbørste Issa Baby

  899 NOK

  Flere farger

 • FOREO - Elektrisk tannbørste Issa Baby

  FOREO Elektrisk tannbørste Issa Baby

  899 NOK

  Flere farger

Du har sett 5 av 5 produkter