ELLE

Motemagasinet Elle har begynt et nytt kapittel og startet en egen duftkolleksjon. De sjarmerende, ikoniske duftene personifiserer Elles parisiske arv og stilfulle attityde. Elle-kvinnen utstråler femininitet, energi og selvsikkerhet med fransk eleganse. Duftene i Elles første parfymekolleksjon er lette og blomstrende med friske innslag – elegant og tidløst.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

4 treff sortert på

 • ELLE - L'Edition EdP 100 ml

  ELLE L'Edition EdP 100 ml

  589 NOK
 • ELLE - Fleur EdP 100 ml

  ELLE Fleur EdP 100 ml

  589 NOK
 • ELLE - L'Edition EdP 30 ml

  ELLE L'Edition EdP 30 ml

  329 NOK
 • ELLE - Fleur EdP 30 ml

  ELLE Fleur EdP 30 ml

  329 NOK

Du har sett 4 av 4 produkter