Curvy Kate

Curvy Kate er undertøy- og badekolleksjoner i store størrelser for den naturlig kurvede kvinnen. Kolleksjonene møter kravene til en tilpasset passform med god support, komfort og høy grad av mote. Hos Curvy Kate finner du f.eks. bh med spile, bh med avtagbare bånd/strapless, T-shirt-bh samt bukser i ulike modeller og størrelser. Størrelser fra 60–105 cm med cuper fra D–K.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • Curvy Kate - Bikinitruse Hipster Instinct

    Curvy Kate Bikinitruse Hipster Instinct

    180 NOK 359 NOK -50%

Du har sett 1 av 1 produkter