Bvlgari

Bvlgari er et meget velkjent og populært varemerke. I 1884 ble den første butikken åpnet i Roma av Sotirio Bulgari. I 1992 lanserte man den første luksuriøse duften. I dag har man en stor portefølje med utrolig vakre smykker, klokker samt dufter etc. Duftene er unike kombinasjoner med alt fra krydret hjerte til musserende skjønnhet. Verden over er Bvlgari et nøkkelord for luksus og prestisje. Bvlgari tilbyr det beste som kan fås!

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

9 treff sortert på

 • Bvlgari - Splendida Tubereuse Mystique EdP 30 ml

  Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique EdP 30 ml

  750 NOK
 • Bvlgari - Pink Sapphire Edt 40ml

  Bvlgari Pink Sapphire Edt 40ml

  760 NOK
 • Bvlgari - Pink Sapphire Edt 25ml

  Bvlgari Pink Sapphire Edt 25ml

  550 NOK
 • Bvlgari - Splendida Magnolia Sensuel Edp 30ml

  Bvlgari Splendida Magnolia Sensuel Edp 30ml

  750 NOK
 • Bvlgari - Rose Goldea Edp 25ml - Jewel Spray

  Bvlgari Rose Goldea Edp 25ml - Jewel Spray

  585 NOK
 • Bvlgari - Wood Essence M Edt 60ml

  Bvlgari Wood Essence M Edt 60ml

  870 NOK
 • Bvlgari - Splendida Tubereuse Mystique EdP 50 ml

  Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique EdP 50 ml

  1 050 NOK
 • Bvlgari - Rose Goldea Blossom Delight EdP 50 ml

  Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight EdP 50 ml

  990 NOK
 • Bvlgari - Man Glacial Essence EdP 60 ml

  Bvlgari Man Glacial Essence EdP 60 ml

  870 NOK

Du har sett 9 av 9 produkter