Barnängen

Barnängen er et av Sveriges mest kjente varemerker. Generasjoner av svensker har brukt hud- og hårproduktene deres. Helt siden starten i 1868 har kjerneverdiene vært de samme: Fokus på å lage naturlig pleiende produkter. Renhet og ærlighet skal være gjennomgående i hvert ledd av produksjonen. I dag produseres det et bredt sortiment av hygieneprodukter for både voksne og barn. Felles for dem alle er at det er milde produkter med naturlige ingredienser av høy kvalitet til god pris.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

9 treff sortert på

 • Barnängen - Nutritive Body Lotion 400 ml

  Barnängen Nutritive Body Lotion 400 ml

  85 NOK
 • Barnängen - Midsommar Glow Shower & Bath Gel 400 ml

  Barnängen Midsommar Glow Shower & Bath Gel 400 ml

  75 NOK
 • Barnängen - Nutritive Shower Cream 400 ml

  Barnängen Nutritive Shower Cream 400 ml

  75 NOK
 • Barnängen - All over Rescue Balm 200 ml

  Barnängen All over Rescue Balm 200 ml

  99 NOK
 • Barnängen - Sensitive Shower Cream 400 ml

  Barnängen Sensitive Shower Cream 400 ml

  75 NOK
 • Barnängen - Glacier Blow Shower & Bath Gel 400 ml

  Barnängen Glacier Blow Shower & Bath Gel 400 ml

  75 NOK
 • Barnängen - Sensitive Body Lotion 400 ml

  Barnängen Sensitive Body Lotion 400 ml

  85 NOK
 • Barnängen - Caring Shower Cream 400 ml

  Barnängen Caring Shower Cream 400 ml

  75 NOK
 • Barnängen - Body Balm Oil Intense

  Barnängen Body Balm Oil Intense

  99 NOK

Du har sett 9 av 9 produkter