Stell & hygiene fra BiBaBad

BiBaBath Flexi gjør det mulig for barnet å bade i dusjen! BiBaBad er et stort sammenleggbart badekar for ett eller flere barn. Badet er en smart og smidig løsning for barnefamilier som mangler badekar eller ønsker et godt alternativ til et klumpete badekar. Det består av en lett, rustfri og justerbar aluminiumsramme med en badepose.

BiBaBadet er fleksibelt for å passe alle dusjer og kabinett. Eksempelvis Flexi 80-100, innebærer at du kan justere rammen slik at bademålet kan bli 80 til 100 cm, på hver side. De oppgitte målene gjelder når posen er fylt med vann, altså minstemålet for BiBaBadets plassering. Brukeren plasserer selv BiBa Badetstappesystem der det passer dusjens avløp. BiBaBadet tømmes for vann med en enkel propp.

Etter bruk kan badet legges sammen og settes til side. Sammenlagt kan badet fint henge på veggen der det tar minimalt med plass. Oppsatt blir det et stort og romslig badekar, til mer enn ett barn og herlige badeleker. Barn elsker å bade! Badeposen er lett å ta av og maskinvaskes på 60 grader. BiBaBad finnes i tre størrelser på både ramme og badepose.

- Sammenleggbar lettvekts aluminiumsramme.
- Propp for enkel og sikker tømming.
- Enkel å ta med på reiser.
- Anb. fra nyfødt til ca 8 år, samt flere barn.
- Vaskbar pose på 60 °
- Høyde 45 cm, vekt 3,5 kg

Artikkelnummer: 1009320

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer