Hodetelefoner & headset fra Beats by Dr.Dre

Beats Solo3 Wireless har opptil 40 timers batteritid, og er perfekte til bruk hver dag. Lad hodetelefonene i fem minutter med Fast Fuel-funksjonen, så kan du lytte i tre timer til. Opplev prisbelønt Beats-lyd og lytt trådløst med Bluetooth. De vatterte øreklokkene kan justeres slik at de sitter komfortabelt hele dagen.

Trådløst som det bør være
Beats Solo3 Wireless er klar når du er det. De er klare på et øyeblikk - bare slå dem på og hold dem i nærheten av iPhonen - og de kobler seg samtidig til Apple Watch, iPad og Mac*. Med Bluetooth-teknologi i klasse 1 spiller Solo3 trådløse hodetelefoner musikken du elsker med trådløs effektivitet.

Føl musikken
Den prisvinnende Beats-lyden er en helt sentral del av Beats Solo3. Disse trådløse hodetelefonene spiller av musikk med et bredt lydspekter og klar og balansert lyd. De polstrede øreklokkene demper støyen utenfra, slik at du kan nyte musikken uten forstyrrelser.

Lytt hele dagen
Beats Solo3 trådløse hodetelefoner har en batteritid på opptil 40 timer, takket være den effektive strømstyringen i W1-chipen fra Apple. Og når du har dårlig tid, gir Fast Fuel tre timers avspilling etter bare fem minutter med lading. Innebygde kontroller og to stråleformede mikrofoner gjør det mulig å ringe, spille av musikk, justere volumet og aktivere Siri mens du er på farten.

Tilpasset komfort
Beats Solo3 trådløse hodetelefoner er en naturlig videreutvikling av forgjengeren, med tøffe detaljer og strømlinjeformet design. De åpne øreklokkene med polstring er justerbare og svært behagelige, selv om du bruker dem hele dagen. De myke linjene og hengslede øreklokkene sikrer en utforming som er konstruert for høy komfort og lydkvalitet.

*Krever iCloud-konto og macOS Sierra, iOS 10 eller watchOS 3.

Tekniske data
Type: On-ear
Tilkoblinger: Bluetooth, trådløs
Batterier: Oppladbart litiumionbatteri
Høyde: 19,8 cm
Vekt: 215 g

Øvrige funksjoner
Innebygd musikk- og samtalestyring
Innebygd volumkontroll
Stråleformet mikrofon for optimal lydkvalitet ved samtaler
Støyreduksjon
Stereolyd via Bluetooth
Passiv avspilling via RemoteTalk-kabelen
RemoteTalk-kabel med integrerte kontroller
LED-indikator for batteristatus
Lading via mikro-USB-kabel

Artikkelnummer: 1572300

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer