Bilstoler fra Axkid

Den sikreste bilbarnestolen produsenten noen gang har bygd. Den eneste bakovervendte bilbarnestolen med ISOFIX på markedet som er godkjent i henhold til i-Size-reglementet og plusstestet opp til 125 cm.

En bilbarnestol for hele barndommen - ikke kjøp flere stoler. Med det ekstra babyinnlegget for nyfødte (tillegg) er det mulig å bruke Axkid ONE fra første dag og helt opp til 7-årsalderen.

Best benplass på markedet - Axkid ONE er en romslig og justerbar stol der du enkelt kan justere benplassen med bare en hånd.

Enklere betjening - siden stolen går på skinner, kan du enkelt skyve stolen bakover for å plassere barnet i stolen.

Nytenkende design - veier 30% mindre enn tilsvarende bilstoler på markedet og inneholder mindre plast.

Garantert rask og sikker installasjon - bare fest ISOFIX-spennene med et klikk, fell ut støttebenet og slå ned antirotasjonsbøylen, og så er du klar.

Axkid ONE - en ny generasjon bilbarnestoler med ISOFIX
Axkid ONE setter en ny standard for bakovervendte bilbarnestoler med ISOFIX. Stolen er den eneste som er godkjent i henhold til det siste i-Size-reglementet for barn opptil 125 cm/23 kg, eller ca.: 7-årsalderen. Det er også den eneste stolen på markedet med disse maks-grensene som har bestått plusstesten og dens høye krav til kollisjonssikkerhet. Disse forutsetningene gjør at barnet kan sitte bakovervendt og sikkert i opptil 2 år lenger sammenlignet med eksisterende ISOFIX-stoler på markedet. Å sitte bakovervendt er den desidert sikreste måten for barn å reise på opp til 6-7-årsalderen - jo lenger barnet sitter bakovervendt, desto bedre.

Innovativ svensk design - bygd i lettvektsmateriale
Axkid ONE har en ny og unik design bygd i herdet aluminium og stål som skaper et beskyttende rammeverk for barnet. Selve stolen er bygd i sjokkabsorberende materiale for å fordele kreftene optimalt ved en ulykke, og den har også ventilasjonshull for at den ikke skal bli for varm for barnet. Og som produsentens andre stoler, er Axkid ONE utstyrt med ekstra sidekollisjonsbjelker kalt ASIP, noe som beskytter barnet ytterligere ved en sidekollisjon. Hele stolen veier litt under 10 kilo, og tillater at eldre og tyngre barn kan sitte bakovervendt frem til de veier 23 kg eller har en høyde på 125 cm.

Best benplass i klassen - for både barn og foreldre
Axkid ONE er montert på skinner slik at stolen kan skyves frem og tilbake med bare en hånd opptil 28 cm, også etter installasjon (11 cm i kjøreinnstilling). Systemet skaper ikke bare svært god plass til bena, det forenkler også installasjonen av barnet i stolen betraktelig, siden vinkelen blir bedre enn hos mange andre bakovervendte stoler. Stolen er romslig, og også de eldste barna sitter komfortabelt hele veien opptil ca.: 7-årsalderen. Det er også enkelt å gi mer plass til passasjerer i forsetet uten å montere stolen ut av bilen, praktisk om man skal skysse en voksen person.

Garantert rask og sikker installasjon på 30 sekunder
Undersøkelser viser at mange bilbarnestoler, både forover- og bakovervendte, er helt eller delvis feilinstallert i bilen, noe som svekker deres evne til å beskytte ved en kollisjon. Axkid ONE installeres enkelt i seks selvforklarende trinn og har en selvlukkende antirotasjonsbue med et auditivt hjelpemiddel som «forteller» når stolen sitter korrekt mot setet. Vi garanterer at du kan installere stolen på 30 sekunder eller raskere. Hvis ikke tilbyr vi gratis hjelp online.

Komfort helt opp til 7 år
Axkid ONE er utstyrt med et Sleepwell System som gjør det enkelt å endre vinkelen på stolen også etter installasjon i bilen. Stolen kan vinkles hele 42° for å benyttes som babybeskyttelse for de aller minste (med babyinnlegget), men også større barn liker en komfortabel helling under bilturen.

- Reglement: R-129 (i-Size)
- Tillatt alder: 0-7 år (cirka)
- Tillatt vekt: Opptil 23 kilo
- Tillatt lengde: 61-125 cm
- ISOfix-kobling for installasjon
- Lettvektskontruksjon bygget med mindre plast
- Trinnløs helling av stolen etter installasjon
- Glidbar stol med en hånd etter installasjon
- 5-punkts sikkerhetssele
- 12 trinn for nakkestøtten
- Nakkestøtte med øyeindikator for optimal justering
- Glidbar stol med vinkel som forenkler innsetting av barnet
- 11 cm justerbar benplass etter montering
- Gjennomgående antirotasjonsbøyle for ekstra benplass
- Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse - ASIP (Axkid Side Impact Protection)
- Ventilasjonssystem i setet
- Avtagbar trekk som tåler maskinvask (30°)
- 6 selvforklarende innstallasjonssteg med forklarende video
- 14 stegs støtteben med lydindikator

Tekniske spesifikasjoner
Bredde: 44 cm
Høyde: 76 cm
Dybde: 54 cm
Dybde sitteflate: 32 cm
Rygg til beltestropp: 18 cm
Maks lengde støtteben: 52 cm
Maks lengde støtteben: 26 cm
Antall trinn på støtteben: 14
Vekt: >10 kg

Artikkelnummer: 1649471

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale