Bilstoler fra Axkid

En bilbarnestol for hele barndommen - ikke kjøp flere bilbarnestoler. Med babyinnlegg for nyfødte og hellingsfunksjon er det mulig å bruke Axkid ONE + fra første dag og helt opp til 7-årsalder (dette er forskjellen fra Axkid ONE).

Den sikreste bilbarnestolen vi noen gang har bygd. Den eneste bakovervendte bilbarnestolen med ISOFIX på markedet som er godkjent i henhold til i-Size-reglementet for barn opptil 125 cm, eller ca. 7-årsalder

Best benplass på markedet - Axkid ONE + er en romslig og justerbar stol der du enkelt kan justere benplassen med bare en hånd.

Enklere betjening - siden stolen går på skinner, kan du enkelt skyve stolen bakover for å plassere barnet i stolen.

Nytenkende design - veier 30% mindre enn tilsvarende bilbarnestoler på markedet og inneholder mindre plast.

Garantert rask og sikker installasjon - bare fest ISOFIX-spennene med et klikk, fell ut støttebenet og slå ned antirotasjonsbøylen, og så er du klar. Klarer du det ikke på 30 sekunder, hjelper vi deg gratis.

Axkid ONE Plus - En bilbarnestol fra 0-7 år
Axkid ONE + setter en ny standard for bakovervendte bilbarnestoler med ISOFIX på flere områder. Stolen er den eneste som er godkjent i henhold til det siste i-Size-reglementet for barn opptil 125 cm/23 kg, eller ca. 7-årsalder. Dette innebærer at barnet kan sitte bakovervendt i bilen i opptil tre år lenger sammenlignet med eksisterende ISOFIX-stoler på markedet. Med den ekstra babyputen og muligheten til å vinkle stolen 42 grader kan Axkid ONE + fungere som en sikker babysbeskyttelse de første månedene. Stolen er en klok investering som du kan bruke helt frem til barnet er i 7-årsalder.

Innovativ svensk design - bygd i lettvektsmateriale
Axkid ONE + har en ny og unik design bygd i herdet aluminium og stål som skaper et beskyttende rammeverk for barnet. Selve stolen er bygd i sjokkabsorberende materiale for å fordele kreftene optimalt ved en ulykke, og den har også ventilasjonshull for at den ikke skal bli for varm for barnet. Og som våre andre stoler, er Axkid ONE + utstyrt med ekstra sidekollisjonsbjelker kalt ASIP, noe som beskytter barnet ytterligere ved en sidekollisjon. Hele stolen veier litt under 10 kilo og tillater at eldre og tyngre barn kan sitte bakovervendt frem til de veier 23 kg eller har en høyde på 125 cm.

Best benplass i klassen - for både barn og foreldre
Axkid ONE + er montert på skinner slik at stolen kan skyves frem og tilbake med bare en hånd opptil 28 cm, også etter installasjon (11 cm i kjøreinnstilling). Systemet skaper ikke bare svært god plass til bena, det forenkler også installasjonen av barnet i stolen betraktelig, siden vinkelen blir bedre enn hos mange andre bakovervendte stoler. Stolen er romslig, selv de eldste barna sitter komfortabelt helt frem til de er i ca. 7-årsalder. Det er også enkelt å få mer plass til passasjerer i forsetet uten å måtte ta stolen ut av bilen. Praktisk dersom man skal gi skyss til en voksen.

Garantert rask og sikker installasjon på 30 sekunder
Undersøkelser viser at mange bilbarnestoler, både forover- og bakovervendte, er helt eller delvis feilinstallert i bilen, noe som svekker deres evne til å beskytte ved en kollisjon. Axkid ONE + installeres enkelt i seks selvforklarende trinn og har en selvlukkende antirotasjonsbue med et auditivt hjelpemiddel som «forteller» når stolen sitter korrekt mot setet. Vi garanterer at du kan installere stolen på 30 sekunder eller raskere. Hvis ikke tilbyr vi gratis hjelp på nett.

Komfort helt opptil 7 år
Axkid ONE + er utstyrt med et Sleepwell System som gjør det enkelt å endre vinkelen på stolen også etter installasjon i bilen. Stolen kan vinkles hele 42 grader for å benyttes som babybeskyttelse for de aller minste (med babyinnlegget), men også større barn liker en komfortabel helling under bilturen.

Fakta Axkid ONE +
- Reglement: R-129 (i-Size)
- Tillatt alder: 0-7 år (cirka)
- Tillatt vekt: Opptil 23 kilo
- Tillatt lengde: 40-125 cm
- ISOfix-kobling for installasjon
- Lettvektskonstruksjon bygd med mindre plast
- Trinnløs helling av stolen etter installasjon
- Skyvbar stol med en hånd etter installasjon
- 5-punkts sikkerhetssele
- 12 trinn for nakkestøtten
- Nakkestøtte med øyeindikator for optimal justering
- Skyvbar stol med installasjonsposisjon forenkler plassering av barn
- 11 cm tilpasningsbar benplass etter installasjon
- Gjennomgående antirotasjonsbøyle for ekstra benplass
- Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse - ASIP (Axkid Side Impact Protection)
- Ventilasjonssystem i setet
- Avtagbart trekk som tåler maskinvask (30 grader)
- 6 selvforklarende installasjonstrinn med forklarende video
- 14-trinns støtteben med lydindikator

Tekniske spesifikasjoner
Bredde: 44 cm
Høyde: 76 cm
Dybde: 54 cm
Dybde sitteflate: 32 cm
Lengde fra ryggens slutt til beltespenne: 18 cm
Maks lengde støtteben: 52 cm
Minimum lengde støtteben: 26 cm
Antall trinn på støtteben: 14
Vekt: >10 kg

Kompatible biler

Artikkelnummer: 1649315

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale