Bilstoler fra Axkid

En av markedets mest prisgunstige bilbarnestoler i kategorien bakovervendte stoler opptil 25 kg.

- Kåret til «Bra val 2019» av Folksam.
- Består markedets tøffeste test - Plusstesten opptil 25 kg.
- Romslig stol i kompakt design som kan brukes opptil 125 cm eller 25 kg
- Utstyrt med den innovative sidekollisjonsbeskyttelsen ASIP for maksimal sikkerhet

Move - En romslig og prisgunstig stol som tilfredsstiller høye sikkerhetskrav
Hvis du leter etter en stol som gir maksimal sikkerhet til en gunstig pris, er Axkid Move stolen for deg. Move er en videreutvikling av populære Minikid 2 og tilfredsstiller derfor de samme strenge kravene til sikkerhet, romslighet og komfort. Move er Plusstestet opptil 25 kg og har mottatt en rekke utmerkelser, bl.a. fra Folksam (2019), Bäst-i-test (2018) og Barnfamiljen.nu (2020).

Beskytter barnet ditt uansett vinkel
Ved en kollisjon er det fem ganger tryggere for barnet å sitte bakovervendt enn forovervendt fordi kollisjonskreftene blir jevnere fordelt og nakken bedre beskyttet. Til forskjell fra mange konkurrenter i samme prisklasse, er Axkid Move utviklet for kun å brukes bakovervendt helt fra starten av. Dette innebærer at Move er en svært sikker stol som samtidig er romslig og komfortabel for barn opptil 6 år (125 cm og 25 kg).

Mange av dagens bakovervendte stoler i samme prisklasse, mangler sidekollisjonsbjelker på tross av at 25% av alle alvorlige kollisjoner skjer fra siden eller skrått forfra. Axkid Move er utstyrt med den innovative kollisjonsbeskyttelsen ASIP (Axkid Side Impact Protection) som er utviklet i samarbeid med verdens mest anerkjente kollisjonsinstitutt - ADACs kollisjonsinstitutt i Tyskland. Ved en sidekollisjon skaper ASIP en beskyttende deformasjonssone og fordeler kollisjonskreftene jevnere, noe som gir en betydelig reduksjon av skaderisikoen for barnet.

For at barnet skal sitte trygt og komfortabelt i stolen har Axkid Move en sikkerhetssele med fem festepunkter (skuldre, hofter, spenne) som ved en kollisjon fordeler kollisjonskreftene jevnt over festepunktene og reduserer påkjenningen på en enkelt kroppsdel.

En prisgunstig testvinner
Axkid Move har fått utmerkelsen "Bra Val" av Folksam og blitt Plusstestet opptil 25 kg. Det er en attest på at Axkid Move er en av markedets sikreste bilbarnestoler. Plusstesten er en frivillig test som er strengere. Stolen blir utsatt for høyere hastighet og mye kortere bremsestrekning, og kreftene kollisjonsdukkens nakke blir utsatt for, blir grundigere målt enn under en vanlig test. Ingen forovervendte bilbarnestoler har klart Plusstesten.

God plass og høy komfort
Axkid Move er en romslig og komfortabel stol som tåler lange barn på opptil 125 cm. Stolen tar likevel liten plass i bilen og kan derfor installeres i både små og store biler. To fremre hellingsstillinger muliggjør optimal helling for barnet avhengig av alder og lengde. Trengs mer helling, er Axkids hellekile et godt tillegg.

Enklere hverdag
Axkid Move veier under 10 kg og er enkel å flytte mellom biler. Trekket kan enkelt tas av for maskinvask på 30° dersom barnet søler, alt for å gjøre hverdagen enklere og mer fleksibel for deg som forelder.

- Bakovervendt
- Installasjon: Beltefeste
- Godkjent vekt på barn: Opptil 25 kg
- Godkjent lengde på barn: Opptil 125 cm
- Sertifisering: ECE R44/04
- Plusstest: Opptil 25 kg

Tekniske spesifikasjoner
Bredde: 44 cm
Høyde: 61 cm
Dybde: 56 cm
Vekt: 9,8 kg

Artikkelnummer: 1649311

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale