Dataer fra Asus

Uansett om det er jobb eller underholdning, er ASUS X415MA den bærbare datamaskinen til å begynne med

Den leverer kraftig ytelse og fengende grafikk. NanoEdge-skjermen har bred synsvinkel og et matt, ikke-blendende belegg for virkelig inspirerende opplevelser. På innsiden styres den av en Intel® Celeron® N4020 med 4 GB RAM og 128 GB lagringsplass.

NanoEdge-skjermen gir ASUS X415 et stort skjermområde for en fengende seeropplevelse for arbeid og spill. FHD-panelet med bred synsvinkel har et ikke-blendende belegg for å redusere uønskede distraksjoner fra blendende lys og forstyrrende refleksjoner, slik at du virkelig kan fokusere på det du har foran deg.

ASUS SonicMaster er en kombinasjon av maskinvare, programvare og lydinnstilling designet for å gi deg den aller beste lydopplevelsen. En profesjonell kodek garanterer nøyaktig lydkoding og dekoding, mens forsterkere, store høyttalere og lydbokser tilpasset ASUS X415 garanterer kraftig lydlevering og dypere bass. Ekstra signalbehandling og tuning hjelper deg med å finjustere detaljer, filtrere ut støy og forbedre klarheten for en virkelig fengslende lyd.

ASUS X415 har tre ganger lengre levetid enn standard litiumionbatterier. Med ASUS hurtigladeteknologi kan et utladet batteri lades til 60 prosent på bare 49 minutter.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1663976

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale