TV fra Apple

Med Apple TV 4K kan du se på film og tv-programmer i fantastisk 4K HDR-kvalitet.

4K HDR setter en ny standard.
4 K gir skarpere bilde med fire ganger flere piksler enn vanlig HD. HDR (High Dynamic Range) gir klarere, mer realistiske farger og større detaljrikdom. Dine favoritter, fra tv-serier og -programmer til nye filmer, er nå mer levende enn noensinne.

Livestreaming av sport og nyheter.
På Apple TV 4K kan du se de sports- og nyhetssendinger som interesserer deg mest. Med apper som for eksempel NBA og NRK, er det enklere en noensinne å få direktesending av nyheter og sport.

Apper. Det er slik man ser på tv i dag.
Apper har gjort det mulig å velge hva, når og hvor du vil se på tv. Det finnes apper for alt du liker, fra storfilmer, tv-serier og direktesendt sport til nyheter og vær. Det finnes også barneprogrammer, konserter, livesendninger fra Nasa, podcaster og mye mer.

Du spør. Siri fikser.
Finn nøyaktig det du leter etter, uten å skrive. Be bare Siri om å søke etter en film, serie, sjanger, skuespiller eller en sang du liker. Er du usikker på hva du vil se? Si bare Vis meg filmer i 4K , så fikser Siri det.

Skarpeste ytelsen. Hvasseste grafikken.
A10X Fusion-chipen er en kraftig plattform for mer innholdsrike og interaktive spill og apper. Du finner dem alle i App Store for Apple TV. Og med tilbehør som spillekontroller og høretelefoner tar du din opplevelse til neste nivå.

Dine bilder, filmer og din musikk. Alt vises på tv.
Vis bilder og videoer fra ditt iCloud-bildebibliotek eller delte album på tv-skjermen. Koble Apple Music til hjemmekinosystemet. Og la venner og familie dele sine bilder og videoer med AirPlay.

Kapasitet: 32 GB
Wi-Fi: Ja - 802.11ac og mimo (2,4 GHz & 5 GHz)
HDMI-tilkobling: 1 stk (v1.4)
RJ-45-tilkobling: 1 stk (Gigabit Ethernet)
Bluetooth: Ja (v5.0)
Mål: 98x35x98 mm (fjernkontroll 124x38x6,3 mm)
Vekt: 425 g (fjernkontroll 45 g)
Lev. inkl. fjernkontroll, strømledning og Lightning-ledning for å lade fjernkontrollen.

Artikkelnummer: 1513394

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer