Kofferter fra Airbox

Koffert av 100% polypropylen. Polypropen er et materiale som er kjent for å være ekstremt solid og slitesterkt. Det unike designet ved dette produktet virkeliggjør fordelene med materialet, og gjør også kofferten svært lett.

Alle koffertens komponenter er førsteklasses og enkle å bruke. Hjulenes høye kvalitet og håndtakene sikrer lett vekt, høy ytelse og lang livstid. Du kan vente deg en lang og tro tjeneste av disse. Om komponentene skulle bli skadde eller slitte kan de enkelt byttes ut.

Unikt for denne modellen er koffertens forside som er utstyrt med et sjenerøst datarom, et integrert og vattert rom for nettbrett, samt gode organiseringsmuligheter.

På utsiden ved teleskophåndtaket er det integrert en USB-port sammen med en innsydd powerbank-lomme på innsiden hvor du kan koble til din egen powerbank. Alt for at du som reisende skal oppleve en så komfortabel reise som mulig med dine mobile enheter fulladede. AZ15 fungerer perfekt som ditt mobile kontor når du reiser.

Materiale og funksjoner:
- Materiale: Produsert av gjenvinnbar og solid polypropen, i en utrolig robust og lettvektig konstruksjon.
- Hjul: Fire smidige og stillegående dobbelthjul, for 360° rulling og myk transport.
- Lås: TSA-kodelås.
- Håndtak: Integrert bærehåndtak i skinn på toppen av kofferten. Handtakets flate og integrerte design reduserer risikoen for å sette seg fast.
- Teleskophåndtak: Sterkt og lett flertrinnssystem i eloksert aluminium.
- Interiør: Fullt integrert mellomvegg for organisering, og justerbare pakkebånd.

Utsiden er utstyrt med datarom, et integrert og vattert rom for nettbrett, samt gode organiseringsmuligheter. Dessuten powerbank-mulighet gjennom integrert USB-port.

Artikkelnummer: 1583101

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer