Skijakker fra Áhkká

En praktisk skijakke fra áhkká med lett vattering, aktiv ventilasjon og alle funksjoner man trenger for en flott dag i bakken. Vind- og vanntett vevd ytterstoff áphiTec5.5, 5000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 5000 g/m2/24 t. Alle sømmer er tapede.
Fast, justerbar hette med snor. Den harde forkanten på hetten gir ekstra beskyttelse mot vær og vind. Ledningsholder ved halsen og myk, børstet polyester på innsiden av kragen. Vanntett glidelås med beskyttelse ved haken. Ventilerende glidelåser under ermene med meshfôr bak. Ergonomisk formede ermer. Reguler vidde nederst på ermene ved hjelp av borrelås. Skjult trikotvrangbord med tommelhull nederst på ermene. Avtagbar snølås i midjen med sklisikkert silikonbånd på innsiden. Snor med stoppere nederst i sidene. To store sidelommer og to brystlommer, alle med vanntett glidelås. En heiskortlomme med glidelås på venstre erme. To innerlommer, en i mesh og en med glidelås og medieuttak. Vattering av MóurráFill, et lett og mykt syntetisk materiale med glimrende varmeegenskaper. Lengde bak ca. 76 cm i str 36.

Denne skijakken har en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Det betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen hvis du merker at vannet på utsiden slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Fyll: 100% Polyester
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Varmfôret, Vanntett
 • Fôr: 100% Polyester
 • Ytterstoff: 100% Polyester
 • Vannsøyle: 5000 mm

Artikkelnummer: 7007102-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

Normal passform Litt stor

 • Karakter 5 av 5

  Flott jakke

  Syns jakka innfridde på alle områder. Var litt stor i str, men ikkje meir enn at den kan brukes. Ve…

  SynneSN — 2020-02-11