Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36

Skijakker fra Áhkká

En praktisk skijakke fra áhkká med lett vattering, aktiv ventilasjon og alle funksjoner man trenger for en flott dag i bakken. Vind- og vanntett vevd ytterstoff áphiTec5.5, 5000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 5000 g/m2/24 t. Alle sømmer er tapede.
Fast, justerbar hette med snor. Den harde forkanten på hetten gir ekstra beskyttelse mot vær og vind. Høy krage med myk, børstet polyester på innsiden. Vanntett glidelås. Ventilerende glidelåser under ermene med meshfôr bak ventilasjonen. Ergonomisk formede ermer. Regulerbar vidde nederst på ermene med borrelås. Skjult vrangbord i stretchtrikot i ermekantene. Avtagbar snølås i midjen med sklisikkert silikonbånd på innsiden. Snøring med stoppere nederst i sidene. To store lommer med vanntette glidelåser. En heiskortlomme med glidelås på venstre erme. To innerlommer, en i mesh og en med glidelås og medieuttak. Vattering av MóurráFill, et lett og mykt syntetisk materiale med glimrende varmeegenskaper. Lengde bak ca. 75 cm i str 36.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Fyll: 100% Polyester
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Varmfôret, Vanntett
 • Fôr: 100% Polyester
 • Ytterstoff: 100% Polyester
 • Vannsøyle: 5000 mm

Artikkelnummer: 7010442-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 4.0 av 5

Normal passform Passe

 • Karakter 4 av 5

  God, funksjonell jakke

  En fin jakke for de dagene som ikke er altfor kalde. Fin, dus lillafarge. Romslig.

  kn66 — 2021-01-01