Skibukser fra Áhkká

Tjuktje M fra áhkká, vattert vann- og vindtett skibukse i vevd, smidig funksjonsmateriale áphiTec 5.5 som tåler 5000 mm vannsøyle, og har en pusteevne på 5000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede og alle lommer har vanntett glidelås.
Buksen lukkes med to trykknapper og borrelås. Gylf med glidelås. Linning med stropper. Justerbar midjevidde med borrelåsspensler i sidene. Varmende, børstet polyester og silikonbånd for antigli på innsiden av linningen. To sidelommer med glidelås, fôret i børstet polyester. Benlomme med glidelås på høyre ben. Ventilerende meshpartier på innsiden av bena, kan åpnes/lukkes med glidelås. Ergonomisk formede ben. Benkantene har stofforsterkning, og kan åpnes med glidelås. Vattering av MóurráFill, et lett og mykt syntetmateriale med utmerkede varmende egenskaper. Indre benlengde ca. 82 cm i str M.

Denne skibuksen har en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Midje: Normal midje
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7004033-01-4XL

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer