Áhkká Skalljakke Shell Jierre W 3L

1 019 NOK NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

2 igjen på lager,  levering 2-6 hverdager – Farge: Bringebærrød

Jakker fra Áhkká

Shell Jierre W 3L er en lett og smidig skalljakke som holder vind og fukt ute samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Skalljakken er ufôret og fungerer som ytterste beskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur.

3-lags konstruksjon med vanntett ytterstoff áphiTec 10.7, 10000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede for å holde fukt ute og alle glidelåser er vanntette. Fast, justerbar hette med snor og stoppere. Toveisglidelås med beskyttelse ved haken. Ventilerende mesh i sidene som åpnes med glidelås. Ergonomisk forbøyde ermer. Justerbare ermekanter med borrelåslukking. To sidelommer og en lomme på venstre erme, alle med glidelås. To innerlommer, en i mesh og en med glidelås og medieuttak. Snor med stoppere nederst i sidene. Glidelåsen foran er reflekstrykt, også øvrige trykk på jakken er reflekstrykte, noe som hjelper deg med å være synlig i mørket. Lengde bak ca. 73 cm i str 38.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må impregnere på nytt hvis du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Fyll: 100% Polyester
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Vanntett
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°
  • Vannsøyle: 10 000 mm

Artikkelnummer: 7002825-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer