Jakker fra Áhkká

Skalljakke Renata 3L Shell Jacket fra áhkká er en robust, vevd skalljakke med alle de funksjoner du kan tenkes å trenge. Funker til alle outdooraktiviteter, og er en pålitelig jakke som kan brukes lenge. Skalljakken fungerer som en ytterste værbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur. Dunjakken Renata W Down Hybrid Jkt kan knappes inn under denne jakken, og passer perfekt som et varmende fôr.

Skalljakken er i 3-lags konstruksjon (fôr laminert sammen med ytterstoff og áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10 000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 7000 g/m2/24h. Tapede sømmer. Fast regulerbar hette med snor og stoppere. Lukking med vanntett glidelås som har beskyttelse ved haken. En ekstra, kortere, vanntett glidelås ved halsen med elastisk trikotstoff bak kan brukes både for ventilasjon og for å få en større omkrets rundt halsen. Forbøyde ermer. Ventilasjon under ermene med mesh og vanntette glidelåser. Avtagbar snølås. Snor med stoppere i nederkant. Lomme i sidene og en brystlomme, alle med vanntette glidelåser. To innerlommer, en i mesh og en med glidelås og medieuttak. Lomme med glidelås for heiskort nederst på venstre erme. Justerbare ermekanter med borrelåslukking. Lengde bak ca. 72 cm i str 38, noe lenger bak. Vevd i toveisstretch.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom enorme strabaser elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaring fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i áhkká by renata en kolleksjon laget for å takle en eventyrlig hverdag. Renata er den første svenske kvinnen som har gjennomført The Seven summits . På denne reisen har Renata designet en egen kolleksjon, áhkká by Renata, som hun har brukt under deler av det store eventyret.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Fin Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må aktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Vanntett
 • Ytterstoff: 95% Polyamid, 5% Elastan
 • Vannsøyle: 10 000 mm

Artikkelnummer: 1027906-02-36

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 2 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 2.5 av 5

Normal passform Passe

 • Karakter 1 av 5

  Tålte ikke vask

  Jakken er en helt grei skalljakke, men noe tykk/stiv i stoffet og for meg funket det ikke helt…

  dani40 — 2018-06-21

 • Karakter 4 av 5

  God kvalitet

  Har ikke fått testet jakken fullt ut, men så langt veldig fornøyd. Gjorde som anbefalt av andre å…

  Skobar — 2017-11-27