Sportsjakker fra Áhkká

En lett og smidig skalljakke som holder vind og væte ute samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Skalljakken er ufôret og fungerer som en ytterste værbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene dine under jakken etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur.

3-lags konstruksjon med vanntett ytterstoff áphiTec 10.7, 10000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 7000g/m2/24h. Alle sømmer er tapede for å holde væte ute. Fast justerbar hette med snor. Ventilerende mesh i sidene som åpnes med glidelås. Ergonomisk forbøyde ermer. Justerbar ermekant med borrelås. To sidelommer og en brystlomme, alle med glidelåser. En innerlomme med glidelås og mediauttak. Vanntette glidelåser foran og på lommene. Snor med stoppere nederst i sidene. Alle trykk på jakken er reflekstrykt, noe som hjelper deg i vises i mørket. Lengde bak ca. 78 cm i str M.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må aktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1044566-01-5

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer