Modellen er 182 cm høy og har på seg størrelse 36

Regnbukser fra Áhkká

Zip Shell Jierre W 3L er en lett og smidig vevd skallbukse som holder vind og væte ute samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Skallbuksen er ufôret og fungerer som ytterste beskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under buksen etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur.

3-lags konstruksjon med vanntett ytterstoff áphiTec 10.7, 10000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede for å holde fukt ute. Linning med stropper, to trykknapper og gylf med glidelås. Justerbar midjevidde med innvendig knappestrikk. Silikonbånd på linningens innside forhindrer at den glir og gjør at buksen sitter behagelig på plass. Buksen har lang, hel toveisglidelås i sidesømmene som går opp til hoften, noe som gjør den lettere å ta på og av. Du kan også åpne ovenfra for ventilasjon og nedenifra for å dra den lett over støvelen. Ergonomisk formete ben. En lomme med glidelås øverst på det ene benet. Alle glidelåsene er vanntette og reflekterende. Forsterket stoff i benkantene. Justerbare benkanter med borrelås. Reflekstrykte detaljer. Indre benlengde ca. 85 cm i str M.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må impregnere på nytt hvis du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Vanntett
  • Indre benlengde: 84
  • Midje: Normal midje
  • Vannsøyle: 10 000 mm

Artikkelnummer: 7002826-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale