Modellen er 189 cm høy og har på seg størrelse M

Skallbukser fra Áhkká

En lett og smidig vevd skallbukse som holder vind og væte ute samtidig som den ventilerer bort overskuddsvarme. Skallbuksen er ufôret og fungerer som en ytterste værbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene dine under buksen etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur.

3-lags konstruksjon med vanntett ytterstoff áphiTec 10.7, 10000 mm vannsøyle og pustefunksjon opptil 7000g/m2/24h. Alle sømmer er tapede for å holde væte ute. Linning med stropper, to trykknapper og gylf med glidelås. Justerbar midjevidde med borrelås i sidene og innvendig strikk med knapper. Silikonbånd på linningens innside forhindrer gli, og gjør at buksen sitter behagelig på plass. Buksen har lange, hele toveisglidelåser i sidesømmene, noe som letter på- og avtagning. Dette gjør også at du kan åpne ovenfra for ventilasjon og nedenfra for å lett dra over støvelen. Ergonomisk formede ben. To lommer øverst på bena og en baklomme, alle med glidelåser. Alle glidelåser er vanntette. Forsterket stoff i benkanten. Justerbare benkanter med borrelås. Indre benlengde ca. 84 cm i str M.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må aktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Vanntett
 • Indre benlengde: 84
 • Ytterstoff: 100% Polyester
 • Midje: Normal midje
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1048239-01-5

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 1.0 av 5

 • Karakter 1 av 5

  Ikke vanntett

  Produktet er ikke vanntett, guttungen ble gjennomvåt. Kjøpe buksa og jakka.

  Sussiq — 2019-09-10