Áhkká Parkas med avtagbar hette

1 049 NOK 1 499 NOK -30% Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 103,00 NOK/mnd

levering 2-6 hverdager – Farge: Svart

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Vattert parkas fra áhkká i lett og smidig modell som varmer behagelig på kjølige dager. Mykt ytterstoff áphiTec2.2 med matt overflate. Stoffet er vind- og vannavvisende med mekanisk stretch for økt komfort. 2000 mm vannsøyle med tapede sømmer på utsatte områder, og pusteevne opptil 2000 g/m2/24 h.
Avtagbar, justerbar hette med snøring. Avtagbar kant i myk syntetpels (grå ulvepelsimitasjon). Høy krage med børstet polyester på innsiden og ved haken. Kragen kan lukkes med to trykknapper. Ledningsholder ved halsen. Jakken lukkes med glidelås under en beskyttende vindstolpe med borrelås. Skjult vrangbord i ribbestrikket trikot i ermekantene. Innvendig snøring med stoppere i midje og nederkant for pen og regulerbar passform. To lommer med klaff som lukkes med borrelås og trykknapp. En lomme på venstre erme med glidelås. En loddrett innerlomme med glidelås og medieuttak. Vevd, quiltet fôr. Gummiert merke på høyre erme med detalj i metall. Lengde bak ca. 89 cm i str 36.

Fyll av MóurráFill, et lett og mykt syntetmateriale med utmerkede varmende egenskaper.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Fyll: 100% Polyester
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°
  • Vannsøyle: 2000 mm

Artikkelnummer: 7007107-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer