Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse M

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Vattert parkas fra áhkká som varmer behagelig på kalde dager. Vevd i vind- og vannavvisende ytterstoff áphiTec 2.2, 2000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 2000g/m2/24h med tapede sømmer på utsatte områder.
Avtagbar, regulerbar hette med snøring. Hetten har en avtagbar kant i myk syntetpels (grå ulvepelsimitasjon). Høy krage med myk børstet polyester på innsiden og ledningsholder ved halsen. Lukkes med toveisglidelås med beskyttelse ved haken og en beskyttende vindstolpe med borrelåslukking og trykknapper øverst og nederst. Ergonomisk formede ermer med skjult, innvendig vrangbord i ermekanten. To innvendige snorer med stoppere i midjen og ytterligere to i sidene nederst. To store forlommer med lommeklaff som lukkes med borrelås/trykknapp. To håndvarmelommer med glidelås i sidene, fôret med børstet polyester. Fire brystlommer, to med lommeklaff og borrelås og to med glidelås. En innerlomme med glidelås og medieuttak. Gummiert merke på høyre erme med detalj i metall. Vevd, quiltet fôr. Fyll av MóurráFill, et lett og mykt syntetmateriale med utmerkede varmende egenskaper.
Lengde bak ca. 93 cm i str M.

Denne parkasen er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Fyll: 100% Polyester
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Varmfôret
 • Fôr: 100% Polyester
 • Ytterstoff: 100% Polyester
 • Vannsøyle: 2000 mm

Artikkelnummer: 7007163-02-S

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 2.0 av 5

Normal passform Stor

 • Karakter 2 av 5

  Altfor stor

  Er en slank gutt på 185, og bestilte denne i M. Jakken er veldig lang, og altfor vid. Målte ryggbre…

  Aleksander — 2019-11-17