Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 34/36

Sweatshirts & hoodies fra Áhkká

Myk, herlig fleecejakke i behagelig og figurnær modell. Polartec® fleece med stretch gjør jakken føyelig, ventilerer bort fukt og er slitesterk. Glatt utside og myk innside gir en praktisk kvalitet som er deilig å ha under skalljakken eller et annet plagg.
Jakken har ståkrage og hel glidelås med hakebeskyttelse. To forlommer med skjult glidelås. Vrangbord med tommelhull i ermekantene. Lengde bak ca. 64 cm i str 34/36.
Fleecematerialet i jakken har Polartec® Power Grid. Gjennom den rutemønstrede strukturen reduseres vekten på stoffet samtidig som varmen øker. Dette er fordi luft bindes i kanalene og luft binder varme.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

  • Utførelse: Trikot
  • Passform: Regular
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7001349-01-3436

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale