Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

En smidig, lett og varmende dunkåpe fra áhkká med feminine skjæringer. Vind- og vannavvisende, vevd ytterstoff. Skuldrene har syntetpadding, noe som gjør at de motstår fukt bedre, og gjør at du ikke mister varme selv om du bærer tungt eller har mye i lommene. Fast justerbar hette med snor. Høy krage. Toveisglidelås. Skjult vrangbord av trikot i ermekantene. Lomme i sidene og en brystlomme, alle med vanntett glidelås. To innerlommer i mesh. Snor med stoppere i nederkant. Mykt fyll av dun og fjær med svært god varmeisolering. Lengde bak ca. 88 cm i str 38.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes. Fillpower 700.

Áhkká bruker ikke dun som er håndplukket fra levende fugler. Ettersom dun er et naturlig materiale kan det forekomme at noe brunt dun finnes sammen med det hvite dunet, som den oransjefargede jakken er fylt med. Da jakken er produsert i et lettvektsstoff, kan noe brunt dun vises igjennom. Man kan selv bevege på dunet ved å med fingrene klemme på jakken slik at det brune havner mot innsiden av jakken istedenfor ytterst.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom enorme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag. Renata er den første svenske kvinnen som har gjennomført The Seven summits. Under denne reisen har Renata designet en egen kolleksjon, áhkká by Renata, som hun brukte under deler av dette store eventyret. Denne dunjakken har en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Fyll: 95% Dun, 5% Fjær
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyamid
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1059766-02-34

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer