Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 36

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Renata Expedition2 er en dunjakke som er smidig, lett og varmende og samtidig stor og solid, med pene skjæringer. Vannavvisende. En ordentlig ekspedisjonsjakke for kaldt vær med doble forskjøvne dunkanaler for å holde varmen bedre. Skuldrene har syntetpadding, noe som gjør at de motstår fukt bedre, og gjør at du ikke mister varme selv om du bærer tungt eller har mye i lommene. Fast justerbar hette med snor. Høy krage. Toveisglidelås. Skjult vrangbord av trikot i ermekantene. Lomme i sidene og en brystlomme, alle med vanntett glidelås. To innerlommer i mesh. Snor med stoppere i nederkant. Mykt fyll av gåsedun og fjær med meget bra varmeisolering. Lengde bak ca. 82 cm i str 38. Pakkbar (pose medfølger). Fillpower 700.

Áhkká bruker ikke dun som er håndplukket fra levende fugler. Ettersom dun er et naturlig materiale kan det forekomme at noe brunt dun finnes sammen med det hvite dunet, som den oransjefargede jakken er fylt med. Da jakken er produsert i et lettvektsstoff, kan noe brunt dun vises igjennom. Man kan selv bevege på dunet ved å med fingrene klemme på jakken slik at det brune havner mot innsiden av jakken istedenfor ytterst.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom enorme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag. Renata er den første svenske kvinnen som har gjennomført The Seven summits. Under denne reisen har Renata designet en egen kolleksjon, áhkká by Renata, som hun brukte under deler av dette store eventyret.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Fyll: [95 % Dun, 5% Fjær]
 • Fôr: [100% Polyamid]
 • Ytterstoff: [100% Polyamid]

Artikkelnummer: 1048471-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 4 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 4.8 av 5

Normal passform Passe

 • Karakter 5 av 5

  Supert!

  Jeg er veldig fornøyd med jakka som jeg kjøpte fra ellos veldig fin og behagelig!

  Dunn jakke — 2021-01-25

 • Karakter 5 av 5

  Perfekt dunjakke!

  Kjøpte jakka for å ha med til Svalbard i februar måned. Det var -26 og dunjakka holdt godt på…

  Haugtussa7 — 2019-03-18

 • Karakter 4 av 5

  Varm jakke!

  Jakken holder skikkelig på varmen, og jeg fryser ikke i den i 20 minus engang. Jakken er litt baggy…

  Lena75 — 2018-01-23

 • Karakter 5 av 5

  God som gull!

  En deilig og varm jakke. Akkurat slik jeg ønsket meg. Stor og rommelig i str.

  Truttelutt — 2017-12-06