Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 36

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Quiltet anorakk Renata fra áhkká by Renata med lett, varm fyll av 90 % dun og 10 % fjær som gjør den enkel å pakke i kofferten eller ryggsekken. Anorakken egner seg godt for å bruke alene eller som et varmt mellomlag. Avtakbar hette, halvlang glidelås og lomme på magen som kan åpnes fra to sider med glidelås. Ytterligere en lomme på magen og borrelåslukking. Lange glidelåser i sidene gjør det enklere å ta anorakken på og av. Snor med stoppere nederst og elastiske kantebånd nederst på ermene. Ytterstoff av resirkulert polyamid. Lengde ca. 65 cm i str 36.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluerte stoffer (PFC) og dermed mer miljøvennlig enn behandlinger basert på PFC. Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Fyll: 90% Dun, 10% Fjær
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Varmfôret
 • Ytterstoff: 100% Polyamid
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7007820-01-40

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

Normal passform Passe

 • Karakter 5 av 5

  Funksjonell

  Dette var et godt kjøp!! Brukes på alle turer i skog og mark. Størrelsen og passformen var super. V…

  Mamsen55 — 2021-01-11