Lave sneakers fra adidas Originals

Stan Smiths klassiske silhuett er sannsynligvis den opprinnelige designen og har holdt stilen i over fire tiår. Modellen er en enkel og stilsikker tennissko med perforerte hull på sidene og preget adidas-merke bak på hælen. Vattert kant og pløse. Produsert i skinnimitasjon som er fremstilt av funksjonelt og gjenvunnet materiale.

Dette produktet er fremstilt med Primegreen, en serie med svært funksjonelle, gjenvunne materialer. 50% av overdelen består av gjenvunnet materiale. Ingen nyprodusert polyester.

  • Innersåle: Tekstil
  • Overdel: Skinnimitasjon
  • Yttersåle: Gummi

Artikkelnummer: 1613194-03-007

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.