Skijakker fra 8848 Altitude

Cristal W Jacket fra 8848 Altitude er en eksklusiv, moteriktig skijakke med varm dunvattering (120 g) og design som er inspirert av klassiske uniformer. Den er vind- og vanntett i det slitesterke ytterstoffet durAtec® Extreme med 4-veisstretch kombinert med dunvatterte Ultra Sonic-paneler på brystet for stil og ekstra varme. Formsydde ermer og markert midje med lett utsvingt nedre del, for naturlig passform og økt bevegelsesfrihet når du kjører. Vannsøyle 10 000 mm og høy pusteevne, 8000 g/m2/24h. Teipede sømmer på utsatte steder. Vannavvisende YKK-glidelåser.
Avtagbar og justerbar hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage med myk, børstet trikot på innsiden. Lukkes med toveisglidelås. To glidelåslommer foran med mykt trikotfôr og en heiskortlomme på venstre erme med glidelås. Tre innerlommer, to i mesh og en med glidelås. Elastisk snølås i midjen. Ermekantene har glidelås og elastisk trikotkant med tommelhull. Stilren «8»-logo i metall på venstre erme. Lengde ca. 64 cm i str 38.
Uten fluorkarboner.

8848 Altitude benytter kun RDS/IDFL-sertifisert andedun (ikke gåsedun) i sine dunplagg. Andedunet er et naturlig overskuddsprodukt fra produsenter innenfor næringsmiddelindustrien som er under nøye tilsyn, og plukkes aldri fra levende dyr.

  • Fyll: 90% Dun, 10% Fjær
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 84% Polyamid, 16% Elastan
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1552477-03-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale