Tilbake 4. mars 2016 - Redaktørens valg

Drøm i denim

I vår ønsker vi den supersmigrende bootcuten velkommen tilbake til jeansgarderoben.

fredagFia FjeldeDamemoteredaktør
Redaktørens valg

Drøm i denim

I vår ønsker vi den supersmigrende bootcuten velkommen tilbake til jeansgarderoben.

Et kjapt blikk på vårens visninger avslører at moten gjennomgår en stor forandring akkurat nå. Minimalismen, som så lenge har dominert catwalken (og garderobene våre), er byttet ut mot en ledigere, mer avslappet "alt funker"-innstilling. Mer enn noensinne oppmuntres vi nå til å mikse og matche som vi føler for, og bare bruke plagg vi absolutt elsker – som denim. Og den som ikke føler seg helt bekvem med de supervide 1970-tallsjeansene, men som heller vil ha en mindre iøynefallende silhuett, burde omfavne den gjenoppståtte bootcut-modellen. Den er mer flatterende enn et par flares, og gir lengre bein enn et par skinnies. Ganske enkelt den perfekte balansen mellom behagelig og trendy.


Slik bruker du dem:
Bootcuten er tilbake! Stilikon som Victoria Beckham og Cindy Crawford har omfavnet denne herlige stilen, og makser effekten ved å bruke dem sammen med høye hæler. Match med en hvit T-shirt og en bikerjakke til hverdags, eller en pen topp eller bluse og en konvoluttveske til kvelden.

Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.