Vinn julepynt til deg og din venn (verdi 1500,-/person)

1. Ta et skjermbilde av ditt favorittprodukt (maks verdi 1500,-) fra Ellos hjemavdeling: ”For you & your christmas home".

2. Publiser bildet på din åpne Instagramkonto og tagg bildet #ellosxmashome samt @ellosofficial og @dinvennsbrukerprofil

3.Begrunn i innlegget hvorfor du og din venn skal vinne. Følg @ellosofficial på Instagram.

Konkurrer her

Les konkurransevilkårene
Konkurransevilkår Ved å delta i konkurransen aksepterer du følgende vilkår:

Konkurransen arrangeres av Ellos på Instagram og pågår fra 27.10.14 til 02.11.14. Ansatte på Ellos har ikke mulighet til å delta i konkurransen.

Konkurransen innebærer at den som konkurrerer tar et skjermbilde av sitt favorittprodukt til en maks verdi av 1500 NOK - fra Ellos hjemavdeling ”For you and your christmans home”. Skjermbildet publiseres på konkurrentens egne åpne Instagramkonto og hashtagges med #myxmashome samt @ellosofficial og @dinvennbrukerprofil. Innlegget skal også inneholde en kort begrunnelse om hvorfor man vil vinne dette produktet til seg og sin venn. Konkurrenten står selv ansvarlig for at det er ok for sin venn å bli tagget i innlegget. Den som konkurrerer må også følge @ellosofficial på Instagram.

Vinneren kåres av en jury bestående av representanter fra Ellos. Vinneren får tilsendt to eksemplarer av produktet, et til seg selv og et til sin venn. Juryens beslutning kan ikke overklages. Vinneren presenteres på Ellosofficial Instagramkonto. Vinneren må på forespørsel fra Ellos oppgi fullstendig navn og adresse for å kunne motta premien.
Jeg har lest vilkårene

Hjem

(7333 treff)
Hjem
(7333 treff)
Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.