Liv

Gir dine nærmeste en ekstra økonomisk trygghet.

** Denne forsikringen kan ikke nytegnes **


I samarbeid med ACE kan Ellos Norway AS tilby forsikringen Liv. En forsikring som gir dine nærmeste en ekstra økonomisk trygghet om noe skulle hende deg. I tillegg til en stor sorg kan det innebære store belastninger på familiens økonomi når noen som bidrar til familieforsørgelsen faller fra. Med forsikringen Liv kan dine nærmeste ha en mulighet til å klare de økonomiske utfordringene som kan oppstå ved et dødsfall, som for eksempel å bo videre i felles bolig.

Forsikringen Liv gjelder døgnet rundt, hvor du enn er och gir erstatning til dine pårørde dersom du dør i løpet av forsikringstiden. Merk at dødsfall på grunn av sykdom ikke utbetales i løpet av de to første årene du er forsikret, dog erstattes dødsfall på grunn av ulykke i løpet av denne perioden.

Du som er mellom 18 og 59 år kan tegne forsikringen Liv och den opphører den dagen du fyller 69 år. Den er enkel å tegne og vi krever ingen helseattest.

  » Les mer om Liv

  » Forsikringsvilkår

Hvis du allerede har tegnet forsikringen og har spørsmål, ber vi deg kontakte vår kundeservice på telefon 23 31 54 40 eller klikke på ovennevnte linker for mere informasjon.

Hva koster forsikringen?
Om både du og din ektefelle/samboer tegner Redcats Liv samtidig får din partner 10% rabatt


Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.