Bærekraft på Ellos

Bærekraft er en naturlig og verdiskapende del av selskapets daglige drift. Bærekraft og et langsiktig perspektiv er føringer som utfordrer oss til å være innovative, nysgjerrige og transparente. Samtidig skaper det verdier for våre kunder, ansatte, forretningspartnere, eiere og til de samfunnene vi opererer i. Vi vil bidra til en bedre verden for fremtidige generasjoner, og streber etter å skape en bedrift som en del av løsningen.

Holdbarhetsprinsipper

Kvalitet er viktig for oss. For at du som kunde skal føle deg sikker på våre produkter, stiller vi høye krav til de varene vi kjøper inn. For å garantere høy kvalitet og sikkerhet, krever vi at våre leverandører følger europeisk og norsk lov. Om våre krav skiller seg fra de forskjellige landenes krav, krever vi alltid at de strengeste kravene oppfylles.

Ellos har krav til tester som validerer produktets egenskap, funksjonalitet, holdbarhet og sikkerhet som leverandørene må utføre før produktene kan godkjennes og leveres til oss. Eksempel på kvalitetstester som utføres for å sikre kvaliteten i våre produkter er vasketest, fargebestandighet, nuppetest, slitasjetest og flammetest. Testene gjennomføres på sluttproduktet, men også kontinuerlig under hele produksjonsprosessen. Spesielle tester og stikkprøver gjøres for å sikre at vi når våre kvalitetskrav.

Kunder

Vi tror på en åpen og imøtekommende dialog. Våre kunder skal alltid kunne stole på våre råd, og på at våre produkter er produserte på en sikker og ansvarsfull måte.

Ansatte

Vi behandler hverandre med gjensidig respekt, og gir alle samme muligheter i et arbeidsmiljø som er sikkert, sunt og kreativt. Kompetanse, lojalitet og entreprenørånd gjør det mulig for oss å nå våre mål. Vår nøkkel til suksess er en kontinuerlig progresjon.

Leverandører

Vi forventer at våre leverandører og forretningspartnere deler vårt syn på forretningsetikk, menneskelige rettigheter og rettferdige arbeidsforhold. Vi tror på samarbeid, og jobber sammen med våre leverandører for å kontinuerlig forbedre bærekraften i vår verdikjede.

Miljø

Vi streber for å bidra til en bærekraftig framtid ved å bruke naturresurser mer effektivt, og å redusere den negative miljøpåvirkningen fra vår bedrift.

Samfunn

Vi vil bidra til en positiv samfunnsutvikling der vi driver virksomhet ved å støtte tiltak og initiativer som gjør langsiktig forskjell, alltid fra et ikke-politisk eller ikke-religiøst standpunkt.

Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.