Affiliate

Tjen penger gjennom Ellos

Eier du en hjemmeside eller blogg? Ønsker du å tjene penger på den og samtidig linke til nettets beste shopping? Dersom du svarer ja på disse spørsmålene kan du allerede begynne å tjene penger i dag!

Vi betaler opptil 13% av hele ordresummen for hver kunde du sender til Ellos! Dette skjer i samarbeid med våre affiliate-partners Tradedoubler og Adtraction. Våre partnere kontrollerer alt som en uavhengig tredje part og betaler også ut provisjon til deg for de kundene du sender oss.

TradeDoubler AdTraction

Du får opptil 13% av ordreverdien på hver ordre!

Med våre generøse affiliate-provisjoner er vi en av de shoppingsitene som gir best utbytte! Bli partner med Ellos allerede i dag og ta din del av inntektene.

Vårt mål er at du som affiliate til Ellos alltid skal få bra betalt for din innsats med å markedsføre Ellos. Så gå ikke glipp av denne sjansen til å tjene ekstra mye penger gjennom Ellos affiliate-program. Hent våre banners eller direktelink fra din blogg eller webplass.

Fordeler med Ellos affiliate-program

  • Kjent varemerke
  • Egne kolleksjoner samt merkevarer
  • Bredt utvalg av alt fra klær og hjeminnredning til teknikk
  • Nye annonsekampanjer annenhver uke
  • Høy konverteringsgrad
  • Provisjonstrapp (selg mer og få høyere prosent)

Klikk på linkene nedenfor og følg instruksjonene for å komme i gang allerede i dag!

Samarbeid med Ellos gjennom Tradedoubler

Samarbeid med Ellos gjennom Adtraction

Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.