Affiliate

Tjen penger gjennom Ellos

Eier du en hjemmeside eller blogg? Ønsker du å tjene penger på den og samtidig linke til nettets beste shopping? Dersom du svarer ja på disse spørsmålene kan du allerede begynne å tjene penger i dag!

Vi betaler opptil 13% av hele ordresummen for hver kunde du sender til Ellos! Dette skjer i samarbeid med våre affiliate-partner Zanox. Våre partnere kontrollerer alt som en uavhengig tredje part og betaler også ut provisjon til deg for de kundene du sender oss.

Zanox

Du får opptil 13% av ordreverdien på hver ordre!

Med våre generøse affiliate-provisjoner er vi en av de shoppingsitene som gir best utbytte! Bli partner med Ellos allerede i dag og ta din del av inntektene.

Vårt mål er at du som affiliate til Ellos alltid skal få bra betalt for din innsats med å markedsføre Ellos. Så gå ikke glipp av denne sjansen til å tjene ekstra mye penger gjennom Ellos affiliate-program. Hent våre banners eller direktelink fra din blogg eller webplass.

Fordeler med Ellos affiliate-program

  • Kjent varemerke
  • Egne kolleksjoner samt merkevarer
  • Bredt utvalg av alt fra klær og hjeminnredning til teknikk
  • Nye annonsekampanjer annenhver uke
  • Høy konverteringsgrad
  • Provisjonstrapp (selg mer og få høyere prosent)

Klikk på linkene nedenfor og følg instruksjonene for å komme i gang allerede i dag!

Samarbeid med Ellos gjennom Zanox

Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.