Jobbe i Ellos Group

Ellos Group er Nordens ledende e-handelsgruppe med selskapene Ellos, Jotex og Stayhard. I nær relasjon med våre millioner av kunder streber vi stadig etter å utvikle og gi attraktive tilbud innen mote- og hjemprodukter for hele familien. For oss er kunden alltid i fokus. Ellos Group, med hovedkontor i Borås, har virksomhet i samtlige nordiske land. Ellos Group har ca 800 medarbeidere og omsatte for 1,9 milliarder SEK i 2014. Hovedeier er Nordic Capital Fund VII og Paul Frankenius som medinvestor, samt styreleder Anders Halvarsson – tidligere adm dir og grunnlegger av NetOnNet.

Annonser

På våre jobbsider kan du lese annonser for alle ledige jobber på Ellos Group. Her kan du alltid lese en beskrivelse av jobben.

Vidare till Ellos Group jobbsidor

Søke på annonsert stilling

Du kan online søke alle de stillinger som er annonsert på Ellos Group jobbsider. En forutsetning for at du skal kunne søke jobb i Ellos Group er at du registrerer deg og laster opp din CV og et personlig brev.

Uoppfordrede søknader

Du kan også registrere deg på våre jobbsider uten å søke på en bestemt stilling. Registrer deg i vår database. Når du registrerer deg skal du også laste opp din CV og et personlig brev.

Lager og Callcenter Borås

Vi tar alltid imot søknader til Lager og Callcenter i Borås, Sverige. Derfor kommer du alltid til å finne disse som annonserte stillinger på Ellos Group jobbsider, uansett om vi for øyeblikket har behov for nyansettelser eller ikke. Hvis du er interessert i å jobbe på vårt lager eller callcenter, er det viktig at du søker på disse stillingene spesifikt.

Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.