Vårt ansvar

Her finner du en del av det som vi mener er spesielt viktig. Miljøansvar, syn på barnearbeide, økologi, etikk og mye mer.

Miljøansvar

Ellos har alltid vært besvisst sitt ansvar for miljøet. Våre krav til miljøtenking gjennomsyrer alle ledd. Plastposer skal være produsert av gjenvinnbar polyeten, kartonger skal om mulig være produsert av returpapir. Alt unødig fyllmateriale skal unngås og tekst på poser og kartonger skal være trykt med vannbaserte farger. Det som kan gjenvinnes i firmaet omfatter wellpapp, kartong, papir og plast og vi kildesorterer på våre kontorer.

Leverandører

Vi samarbeider med leverandører fra alle verdensdeler. Kravene til leverandørene er kompromissløse. Vi krever jevn og høy kvalitet, bra priser og førsteklasses design. Et av de viktigste kravene er at størrelsene på plaggene eksakt følger våre måltabeller. Våre kunder skal føle at de får valuta for pengene. Vi vet også at innredningen der hjemme settes på harde prøver, spesielt hvis man har barn. Derfor stiller vi svært høye krav til godkjente inspeksjonsrapporter fra uavhengige testinstitutter før vi får hjem varene og selger dem videre til deg. Når du for eksempel kjøper en rammemadrass får du 10-15 års garanti på ramme- og fjærbrudd. Det kan vi gi deg takket være mange tøffe tester.

Kvalitetskontroll

For å være sikker på at vår kvalitet holder det nivået som våre kunder og vi krever så gjør vi en meget nøye kvalitetskontroll. Alle leveringer fra våre leverandører kontrolleres gjennom stikkprøver av våre kvalitetskontroller enten på fabrikken i det produserte landet eller på vår egen kvalitetsavdelning i Viared. For at standarden på våre produkter alltid skal ligge på et høyt nivå så styrer vi våre leverandører gjennom å regulere alle detaljer nøye i tekniske spesifikasjoner. I tillegg stiller vi krav til at godkjente testrapporter fra et uavhengig testinstitutt må forevises før vi godkjenner en leverering.

Elretur

Siden 1 juli 2001 gjelder en ny lov. Alle brukte elektriske og elektroniske produkter skal samles inn for miljøets og kretsløpets skyld. Du kan kostnadsfritt levere dem til en spesiell oppsamlingsplass. Ellos er medlem av Elektronikk- og Hvitevare-retur og alle våre priser på elektroniske produkter er inkludert miljøgebyr. Noen eksempler på elprodukter som omfattes av loven er lamper, leketøy, håndverktøy, radio, tv, hjemmedataer.

Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.