*Gjelder produkter merket ”PostNord” og ”På lager”.
Øvrige må regne med med 1–6 dager tidligere avhengig av avstand.

Handle nå og benytt ditt tilbud:
40% rabatt på en vare* + fri frakt

Tilbudskode: 359601
Shop nå

Følg oss på Instagram & få 30% RABATT* på din dyreste vare Få inspirasjon og ta del av siste nytt Følg oss på instagram
Ditt tilbud er aktivert
Ny hos Ellos? Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med
et prøv-oss-tilbud. Du får:
40% rabatt* på dyreste* vare
+ Fri frakt*
Registrer deg her Jeg er allerede kunde
SUPERDEAL20% RABATT* på hele kjøpet ditt inkl. MERKEVARER + FRI FRAKT
Tilbudet gjelder t.o.m. 28.02.
Aktiver tilbudet her
Everyday Beauty
Soft smoky look
Concealer
239
NOK
Concealer Brush
139
NOK
1. Grunnlaget
Påfør primer på godt rengjort og fuktet hud. En primer jevner umiddelbart ut huden, og gjør at makeupen holder lenger.

Påfør foundation med rene fingre, en makeupsvamp eller en foundationkost. For et naturlig resultat, appliser foundation fra midten av ansiktet og dus utover. For å skjule eventuell rødhet eller mørke partier, påfør concealer med en pensel og dus lett. Avslutt med rouge og highlighter for en nydelig glød.

Tips: Med tre nyanser av concealer blander du enkelt den perfekte nyansen for deg.
SKAP LOOKEN!
2. Øynene
Begynn med å fylle i øyenbrynene for best mulig utgangspunkt. Prøv 24h Tri-Feather Brow Pen med den unik tri-tipen. Med den får du et naturlig resultat samtidig som formelen fremmer vekst og styrker øyenbrynene. Påfør en øyenskyggeprimer og deretter en øyenskygge – med en nyanse så lik hudtonen din som mulig – over hele øyenlokket. Velg så en mørkere nyanse, og appliser langs globallinjen og i ytterkanten av øyet. Dus ut slik at det ikke er noen skarpe kanter.

Dra en linje langs øvre vipperad med en kajal, og dus ut med en pensel. For å ramme inn øynene, appliser litt av den mørkere skyggen langs den underste vipperaden. Avslutt med maskara.

Tips 1: Bruk en pensel for å duse ut skarpe kanter for en myk look.

Tips 2: Begynn med å påføre maskara i vipperøttene, og dra utover med en sikksakkbevegelse.
SKAP LOOKEN!
3. Lepper & negler
Sesongens hotteste trend er matte lepper. Det du bør tenke på når du velger en ”nude” lipgloss eller leppestift, er å finne en nude-farge som passer hudtonen din. Det samme gjelder når du velger en rød farge; utgå fra om du har kalde eller varme farger i deg, og match med en rødfarge i riktig nyanse. Kalde hudtoner passer en rød farge med blå undertoner, og en varm hudtone passer en rød farge med gule undertoner.

Tips! Forbered leppene med en leppebalsam, og børst leppene lett med en myk tannbørste. Da får du en jevn og fuktet overflate som utgangspunkt.
SKAP LOOKEN!
3. Elegant & avslappet hår
For en enkel og rufsete frisyre, lag lokker i håret med en stor krølltang og gre igjennom med fingrene. Spray hele håret med saltvannsspray før du setter opp håret i en lav hestehale. Dra litt hår fram fra strikken for å få til det rufsete uttrykket. Snurr hestehalen til en litt tilfeldig "knute", og fest med hårnåler. Avslutt med hårspray!
SKAP LOOKEN!
Namnlöst dokument
Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.