ellos mote - skinnjakker

vårens
skinnjakke 2014 Shop din bikerjakke på Ellos!

Sesongens flotteste skinnjakke finner du her. Velg din favoritt blant flere nye modeller. Vårens absolutte stilvinner er den fargede bikerjakken i myk lammenappa. Det mest trendy plagget akkurat nå!

En bikerjakke i myk lammenappa med alle de riktige detaljene. Gråhvitt og fuksiarosa er trendfarger i vår. Smal passform

Nett og feminin jakke i myk svinenappa med skrukkede og vaskede effekter. Skinntrukket strikk nederst.

Jakke i vasket lammenappa med grove stikninger og fine vatterte partier på ermer og øverst. Figurnær passform.

En stilren skinnjakke med figurnær, kvinnelig passform og moderne skjæringer. Av myk lammenappa.

Figurformet modell i mykbehandlet buffaloskinn med dekorative sømmer og rynkede partier bak.

"Bikerjakken er enkel å matche og tar din stil dit du vil. Mix med en romantisk bluse eller blondekjole for en feminin kontrast, eller med denim som gir en mer rockete følelse. Utvalgte pumps, boots eller en pen sandalett setter prikken over i’en og gjør din outfit komplett. Her viser vi fem måter å style bikerjakken på. Bli inspirert!"

Tunika & mønstret leggings

Bikerjakken er lettmatchet og tar din stil dit du vil.

Hvit kjole med blondedetaljer & sandalett

Topp & lys denim med zipdetaljer

Hvit bluse & mønstret haremsbukse

Utvalgte pumps, boots eller en pen sandalett setter prikken over i’en.

Topp, boyfriend- jeans & pumps

Våre skinntyper

Svinenappa
Et litt grovere skinn. Vasket og soilbehandlet for en mykere følelse, og noe krinklet for å forsterke svinenappaens naturlige struktur. Et slitsterkt skinn med høy kvalitet.

Lammenappa
En eksklusiv skinnkvalitet, vasket og soilbehandlet som gjør skinnet ekstra mykt med en litt slitt følelse. Overflaten blir myk og glatt med en fin glans.

Bøffelskinn
Et alternativ til lamme- nappaen, like eksklusiv men med noe grovere kvalitet. Dette skinnet er også vasket og soilbehandlet.

Du logger inn ved å oppgi din e-postadresse og ditt passord. Har du byttet e-postadresse kontakter du oss. Dersom du ikke har en innlogging klikker du på "Registrer deg".
  Registrer deg for å få tilgang til unike tilbud og nyheter via e-post. Alt du trenger å gjøre er å oppgi din e-postadresse og et passord.
  Kompletter dine opplysninger
  • Vi må vite mer om deg for at du skal kunne gå videre. Fyll inn dine opplysninger nedenfor og klikk deretter på "fortsett".

  • Ønsker du å betale med faktura eller søke om konto må du skrive inn ditt personnummer. Du søker eventuelt om faktura eller konto når du kommer til kassen.
   Når du oppgir ditt personnummer vil det automatisk bli foretatt en kredittkontroll (uavhengig av hvilken betalingsmåte du velger), samt kontroll mot eventuelt øvrige selskaper innenfor Ellos Group AB. Vi gjør oppmerksom på at du vil motta et gjenpartsbrev i posten.
   Har du allerede faktura/konto er det valgfritt å skrive inn sitt personnummer, men det vil gjøre det lettere for oss å hente dine opplysninger.

  • *
  • *
  • *
  • *
   * Obligatoriske opplysninger   Loader..
   Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.